Få betalt utan att äventyra relationen

Swesum värdesätter långsiktiga kundrelationer

Personligt och proffesionellt

Inkasso

Vi har respekt för att en inkassosituation kan uppstå av flera olika anledningar och värdesätter därför ett respektfullt bemötande och en god kommunikation under en inkassoprocess. På Swesum jobbar vi för långsiktiga kundrelationer och vet att flexibilitet och personligt bemötande är avgörande.

Vårt mål är att era kunder ska betala tillbaka sina skulder så fort som möjligt samtidigt som vi värnar om er relation till er kund.

Vill du bli uppringd?

Effektivt och personligt

Fördelar med vår inkassotjänst

Vill du veta mer?

Kontakta oss redan idag! Du kan ringa 090-16 06 80 eller mejla salj@swesum.se

Webbaserat stöd

Inkassowebb

Som kund hos Swesum får ni inte bara en trygg affärspartner och personlig service. Ni får också tillgång till vårt webbverktyg där ni får tydlig ekonomisk översikt över era pågående ärenden med möjlighet kommunicera kring en specifik fodran.

Dator med instrumentpanel
Mobil med clientportal

Tillgängligt och smidigt

Mina sidor

För underlättad och flexibel hanteringen av inkassokrav har vi lanserat Mina Sidor där er kund som fått ett inkassokrav loggar in med BankID för att se och hantera skulden.

Er kund ser pågående ärenden, erbjuds möjligheten att kommunicera direkt med oss på Swesum, hanterar betalningsplaner och kan även direktbetala sina skulder via Swish. Allt för att nå bästa möjliga utfall i en kravsituation och respektfullt vårda kundrelationer.

Har du fått ett kravbrev?