Om oss

LOKALT NÄRVARANDE KOMPETENS

Pigg, trygg och lokal affärspartner

Med 30 års erfarenhet av faktura- och inkassotjänster kan vi med stolt säkerhet garantera att vi är bra på det vi gör. Vårt fokus ligger på att skapa likviditetsförbättringar med ett optimerat finansiellt flöde. Vi kallar det för finansiellt flyt.

Verksamma i hela Sverige men genom vårt norrländska ursprung ligger huvudfokus här hemma där närvaro och lokalkännedom hjälper oss förstå det sammanhang våra kunder befinner sig i. För oss är personlig service och anpassade lösningar lika självklart som viktigt.

Tillsammans med våra kunder skapar vi värde genom optimerade flöden och effektiva processer med moderna verktyg.

Swesums kontor man i skjorta

MED HJÄRTAT I NORRLAND

Stolta norrlänningar

Vårt ursprung är något urstarkt som vi värnar om. I norrland håller vi vad vi lovar och tar hand om varandra. Vi tar oss tid att lyssna, förstå och värdesätter personliga relationer.

För oss är en äkta och närvarande affärsrelation viktigast. Oavsett om våra kunder finns här i vår närhet eller i övriga landet.

GEMENSAM TILLVÄXT

Vår koncern

Swesum ingår i en koncern av tillväxtbolag verksamma inom flera branscher. Vårt gemensama tillväxtfokus och samlade erfarenhet inom företagsutveckling skapar en utvecklande vardag för såväl vår verksamhet som våra tjänster.

Vill du veta mer?

Kontakta oss redan idag! Du kan ringa 090-16 06 80 eller mejla salj@swesum.se

Om Ekström Invest

Ekström Invest är ett familjeägt investmentbolag med Umeå som bas och norra Sverige som intressesfär. I portföljen har funnits framgångssagor som Cos Systems, Enycon, Konftel, STT Care, Copiatorkoncernen med bl a Sharp Center Västerbotten – idag heter innehaven NNJ Fastigheter, Swesum, AB Norrskydd och Resulterna. Ekström Invest investerar uteslutande i tillväxtbolag med hög avkastningspotential och tar gärna en stor ägarandel. Vår mångåriga erfarenhet som företagsutvecklare kommer bäst till sin rätt i mindre och medelstora företag som hunnit en bit på sin resa.